Το oικογενειακό οινοποιείο Γαβαλά, ένα από τα παλαιότερα οινοποιεία της Σαντορίνης, βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό Μεγαλοχώρι.

Ο σκοπός της οικογένειας είναι να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εδάφους της Σαντορίνης. Ο οινοποιός τέταρτης γενιάς είναι ο Γιώργος Γαβαλάς και η 5η γενιά είναι ο γιος του, Βαγγέλης. Με σεβασμό στις τοπικές ποικιλίες, εστιάζουμε σε περιορισμένης ποσότητας παραγωγή. Το οινοποιείο μας οινοποιεί την πιο γνωστή ποικιλία στην Ελλάδα, το Ασύρτικο, καθώς και Αηδάνι,  Μανδηλαριά και Μαυροτράγανο. Προκειμένου να δείξουμε τον πλούτο της γης, είμαστε το μόνο οινοποιείο στη Σαντορίνη που χρησιμοποιεί τις γηγενείς σπάνιες ποικιλίες Κατσανό και Βουδόματο.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 12 24

Γαβαλάς Σαντορίνη

29,80 
Παλαιά κλήματα ηλικίας άνω των 50 ετών από τις περιοχές Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι και Πύργος. Αρώματα λεμονιού, αχλαδιού και ροδάκινου πλαισιώνουν