Δεχθήκαμε την πρόκληση και το 2000, αποφασίσαμε να φυτέψουμε τον αμπελώνα στο La Tour Melas.
Η ανάλυση της γης αποκάλυψε ότι το έδαφος θα ήταν τέλειο για τη φύτευση αμπέλων Merlot και Cabernet Franc. Το terroir, η κλίση, το φανταστικό κλίμα και η γειτνίαση με το Αιγαίο, με το βραδινό αεράκι να δροσίζει τα αμπέλια δημιουργούν το ιδανικό μικροκλίμα για τον αμπελώνα μας.
Έχουμε ενστερνιστεί τις οικολογικές και βιοδυναμικές αρχές στη γεωργία και την οινοποίηση μας. Το 2006 σκάψαμε στο βουνό και κατασκευάσαμε ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο με τροφοδοσία βαρύτητας. Επενδύουμε συνεχώς για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των μεθόδων οινοποίησης μας.