Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1982 στην καλλιέργεια αμπελώνων με σκοπό την παραγωγή οίνων ποιότητας και αποστάγματος στεμφύλλων (τσίπουρο).
Από το 2001 οι αμπελώνες της εταιρείας καλλιεργούνται με βιολογικό τρόπο και πιστοποιούνται από τον οργανισμό ΔΗΩ. Εκτός από τους ιδιόκτητους αμπελώνες η οινοποιία Μαρκόγιαννη προμηθεύεται σταφύλια από επιλεγμένους αμπελώνες της ευρύτερης περιοχής της Σκιλλουντίας.
Κύρια φιλοσοφία της είναι ο σεβασμός στη φύση και η παραγωγή ποιοτικών οίνων. Οι αμπελώνες της βρίσκονται πλησίον των οινοποιητικών εγκαταστάσεων και οι κυριότερες ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι ο ροδίτης, οι ασπρούδες, το φιλέρι, το refosco, η μαυροδάφνη και το κολλινιάτικο και η μανδηλαριά.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 12 24

Μαρκόγιαννης The Cricket and the Ant

7,20 
Στο ποτήρι έχει πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα που «μαρτυρά» τη φυσική οινοποίηση που έχει υποστεί το κρασί. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα