Βλέπετε 1–12 από 18 αποτελέσματα

Εμφάνιση 12 24

Δρυόπη Κτήμα Νεμέα

10,50 
Κρασί με έντονο άρωμα κόκκινων φρούτων, ξηρών καρπών και γλυκών μπαχαρικών με μια χροιά βανίλιας στο τελείωμα. Ξηρό, με ισορροπημένη

Γκούμας Κτήμα Σκίρων

14,60 
Αρώματα από εσπεριδοειδή και λευκά άνθη. Δροσίζει με την παιχνιδιάρικη  οξύτητά του. Αρώματα μαγιάς και ώριμων λευκών λουλουδιών, που πολιορκούν

Άλφα Κτήμα Ερυθρός

29,20 
Βαθύ ρουμπινί χρώμα με μωβ νύξεις. Δυνατά, πικάντικα αρώματα γλυκού κερασιού, ζαχαρωτού δαμάσκηνου και φρυγανισμένης βελανιδιάς βανιλίνης. Γεμάτη σώμα και

Άλφα Κτήμα One

82,00 
Οροπέδιο Αμύνταιου. Αμπελουργική ζώνη Αμύνταιου. Βορειοδυτική Μακεδονία. Η επιλογή του οινοπαραγωγού. Τα καλύτερα 17 βαρέλια κάθε σοδειάς επιλέγει ο οινοποιός

Κατώγι Αβέρωφ Ερυθρό

10,00 
Εμβληματικό κρασί, το πρώτο premiun κρασί στην Ελλάδα. Σύνθετο διαυγές κόκκινο χρώμα, με πλούσιες και ελκυστικές ανταύγειες. Στη μύτη συνδυάζει

Αβαντίς Κτήμα Syrah

13,80 
Ένα από τα καλύτερα δείγματα χρόνιας έρευνας και ποιότητας στην Ελληνική οινοποίηση. Πλούσιο και στιβαρό δείχνει τον έντονο χαρακτήρα του

Αβαντίς Κτήμα Lenga

13,70 
Η ευωδιαστή ποικιλία Gewurztraminer “μεταναστεύει” από την Αλσατία στην Εύβοια, για να μας δώσει ένα φίνο, μυρωδάτο κρασί που παίζει

Chateau Grand Jean Bordeaux

43,50 
Αυτό το υπέροχο απαλό µπορντώ έχει γεύση ώριµων, στρογγυλεµένων φρούτων µε λαχταριστή οξύτητα και ελαφρώς πικάντικο τελείωμα. Είναι οινοποιημένο προσεκτικά

Καμκούτης Αμπελώνας Tσαπουρνάκος

17,40 
Tσαπουρνάκος ή Τσαπ(ρ)ουνάκος είναι μια παλιά ποικιλία σταφυλιού στο Βελβεντό. Η ρίζα της λέξης είναι λατινική και έχει σχέση με

Παυλίδης Thema Ερυθρό

17,80 
Η πραγματοποίηση του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, έχει σαν

Chateau De Citadelle
Ξυλοκιβώτιο 6 φιαλών

90,00 
Φωτεινό, ρουμπινί χρώμα με έντονη μύτη κόκκινων φρούτων, με μια πινελιά μπαχαρικών και καπνού στον ουρανίσκο. Οι τανίνες του είναι

Χατζηγεωργίου Κτήμα Λημνία Γη Ερυθρός

10,70 
Το πορφυρό χρώμα και τα γοητευτικά αρώματα μπαχαρικών και φρούτων του δάσους, πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την γευστική αντίληψη