Στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, τα αδέλφια Παναγιώτης και Κωνσταντίνος Κούκος αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Οινοποιία “Κούκος” και να μοιραστούν έτσι την αγάπη τους για το καλό οικογενειακό κρασί. Αξιοποιώντας το μεράκι τους για το ποιοτικό κρασί και έχοντας δίπλα τους τα τελευταία χρόνια και τον γιο του Κωνσταντίνου, Αντώνη, οδηγήθηκαν στη δημιουργία μιας μικρής μονάδας παραγωγής και οινοποίησης στα όρια του οικοσυστήματος της Στροφυλιάς, 35 χλμ. Νοτιοδυτικά της Πάτρας. Πρόκειται για μια σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, που στηρίζεται αποκλειστικά στην παραγωγή και εμφιάλωση κρασιού από τα ιδιόκτητα αμπέλια της οικογένειας που με προσωπική φροντίδα και επιμέλεια καλλιεργούν οι ίδιοι.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 12 24

Κούκος Λυδία Cuveé Selection

15,80 
Στη μύτη διακρίνονται αρώματα εσπεριδοειδών και μοσχολέμονου, σε συνδυασμό με βοτανικούς τόνους και νύξεις ορυκτότητας. Στόμα γεμάτο με υψηλής έντασης

Κούκος Αμφορά

15,50 
Κομψή ανθική μύτη με άνθη παιόνιας και βιολέτας μαζί με τα τυπικά βαλσαμικά αρώματα της δάφνης, του ευκάλυπτου και της

Κούκος Ηλέκτρα

11,50 
Παρουσιάζει κομψή ανθική μύτη με άνθη παιόνιας, κερασιάς και λωτού, με νότες από ροζ πιπέρι, άγουρα κόκκινα φρούτα και γκρέιπφρουτ.

Κούκος Θίνες

9,00 
Έντονα αρώματα λεμονιού, εσπεριδοειδών και βοτάνων της ελληνικής φύσης, με τόνους τριαντάφυλλου και γλυκόριζας. Έντονα αρωματική παλέτα με καλή οξύτητα

Κούκος Λυδία

11,20 
Στη μύτη διακρίνονται αρώματα εσπεριδοειδών και μοσχολέμονου, σε συνδυασμό με βοτανικούς τόνους και νύξεις ορυκτότητας. Στόμα γεμάτο με υψηλής έντασης