Στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, τα αδέλφια Παναγιώτης και Κωνσταντίνος Κούκος αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Οινοποιία “Κούκος” και να μοιραστούν έτσι την αγάπη τους για το καλό οικογενειακό κρασί. Αξιοποιώντας το μεράκι τους για το ποιοτικό κρασί και έχοντας δίπλα τους τα τελευταία χρόνια και τον γιο του Κωνσταντίνου, Αντώνη, οδηγήθηκαν στη δημιουργία μιας μικρής μονάδας παραγωγής και οινοποίησης στα όρια του οικοσυστήματος της Στροφυλιάς, 35 χλμ. Νοτιοδυτικά της Πάτρας. Πρόκειται για μια σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, που στηρίζεται αποκλειστικά στην παραγωγή και εμφιάλωση κρασιού από τα ιδιόκτητα αμπέλια της οικογένειας που με προσωπική φροντίδα και επιμέλεια καλλιεργούν οι ίδιοι.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 12 24

Κούκος Θίνες

9,00 
Έντονα αρώματα λεμονιού, εσπεριδοειδών και βοτάνων της ελληνικής φύσης, με τόνους τριαντάφυλλου και γλυκόριζας. Έντονα αρωματική παλέτα με καλή οξύτητα