Βλέπετε 1–12 από 25 αποτελέσματα

Εμφάνιση 12 24

Άλφα Ωμέγα Λευκό Γλυκό

27,30 
Οροπέδιο Αμύνταιου. Αμπελουργική ζώνη Αμύνταιου. Βόρεια – Δυτική Μακεδονία. Αμπελοτόπι «Άλογα». Αφήνοντας τα φρούτα να μείνουν στο αμπέλι και να

Άλφα Κτήμα One

82,00 
Οροπέδιο Αμύνταιου. Αμπελουργική ζώνη Αμύνταιου. Βορειοδυτική Μακεδονία. Η επιλογή του οινοπαραγωγού. Τα καλύτερα 17 βαρέλια κάθε σοδειάς επιλέγει ο οινοποιός

Σκούρας Portes Merlot

11,40 
Το χρώμα είναι βαθύ ρουμπινί με ρουμπινί ανταύγειες. Ζυμωμένο και εκχυλισμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές, παλαιωμένο σε εν μέρει καινούργια γαλλικά

Αβαντίς Κτήμα Άγιος Χρόνος

28,50 
Δύναμη και κομψότητα από δυο ποικιλίες που παντρεύτηκαν για να δημιουργήσουν τον Άγιο Χρόνο. Βαθύ ρουμπινί χρώμα, μύτη έντονη πολύπλοκη

Αβαντίς Κτήμα Syrah

13,80 
Ένα από τα καλύτερα δείγματα χρόνιας έρευνας και ποιότητας στην Ελληνική οινοποίηση. Πλούσιο και στιβαρό δείχνει τον έντονο χαρακτήρα του

Χατζηδάκης Αηδάνι

29,80 
Το Αηδάνι είναι συνήθως μια ποικιλία πιο απαλή, λιγότερο όξινη από το Ασύρτικο, αλλά δεν πρέπει να την αντιμετωπίζουμε ως

Χατζηδάκης Νυχτέρι

38,90 
Το Νυχτέρι είναι ένα από τα πιο ιδιότυπα και παραδοσιακά κρασιά του νησιού της Σαντορίνης, όπου σταφύλια υψηλής ωριμότητας τρυγιούνται

Δασακλής Cabernet Franc

9,80 
Κρασί αφιλτράριστο, από σταφύλια ιδιόκτητου αμπελώνα, ηλικίας 20 ετών. Η ευγενική αυτή ποικιλία οινοποιείται με τη χρήση άγριων ζυμών και

Καραμολέγκος Πυρίτης

39,10 
O Πυρίτης προέρχεται από τρία εξαιρετικά αμπελοτόπια με γέρικα κλήματα Ασύρτικου που μπορούν να ξεπερνάνε τα 120 χρόνια ηλικίας. Τα

Αργυρός Σαντορίνη

29,80 
Η πιο σημαντική εμφιάλωση του κτήματος, η ουσία αυτού που αντιπροσωπεύει το Κτήμα Αργυρός. Προσεκτικά επιλεγμένα αγροτεμάχια, ηλικίας που ξεπερνούν

Μιχαλάκης Κτήμα Kyros Ερυθρό

32,00 
Πλούσιο ερυθρό με ρουμπινί ανταύγειες. Έντονα φρουτώδης μύτη με αρώματα αγριοβύσσινο, μύρτiλο και μαύρο κεράσι. Νότες βαρελιού με λίγο κάπνα

Παυλίδης Emphasis Chardonnay

18,60 
Χρυσοκίτρινο χρώμα κ πολυσύνθετο άρωμα τροπικών φρούτων (μάνγκο, ανανάς), μελιού και κηρού σε ένα διακριτικό φόντο ψημένου ψωμιού. Στο στόμα